Csoportos garázdaság

2019.12.31. 08:27

Többen összeverekedtek egy fehérvári parkolóban

A székesfehérvári járőrök észlelése és gyors beavatkozása megfékezte a verekedőket. Három férfit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. Egyikőjüket – az ellene érvényes körözés alapján – a fogdába szállították.

police.hu

Fotó: police.hu

A police.hu információi szerint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai szolgálatellátásuk során, vasárnap délután figyeltek fel arra, hogy férfiakból álló két társaság tagjai a József Attila utca egyik parkolójában összeszólalkoztak, majd bántalmazták egymást, melynek során egy férfi könnyebben megsérült. A rendőrök azonnal intézkedtek a garázda magatartás megszüntetésére, a csoport tagjait szétválasztották, a közrendet helyreállították.

Az egyenruhások a történtekkel összefüggésben hat személyt fogtak el és állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol közülük három férfit, a 20 éves, a 31 éves és a 33 éves sárkeresztúri lakosokat a nyomozók december 30-án garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során megállapítást nyert továbbá, hogy az egyik bántalmazót a Sárbogárdi Rendőrkapitányság szabálysértési pénzbírság megfizetésének elmulasztása miatt körözi, ezért a férfit a fogdába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!