Az elmúlt 24 óra eseményei

2019.12.13. 10:14

Ráckeresztúron balesetnél, Fehérváron körözött hölggyel szemben intézkedtek a megye rendőrei

A járőrök Székesfehérváron, a Szedreskerti lakónegyedben igazoltattak 2019. december 12-én délután egy 53 éves asszonyt.

police.hu

Fotó: police.hu

A járőrök Székesfehérváron, a Szedreskerti lakónegyedben igazoltattak 2019. december 12-én délután egy 53 éves asszonyt, akinek a Székesfehérvári Törvényszék könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt a körözését rendelte el. A rendőrök az asszonyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették – írja a rendőrség.

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek 2019. december 12-én reggel a 6204-es számú út 7-es kilométerénél, Ráckeresztúr térségében. Egy 27 éves medgyesegyházi lakos Opel típusú személygépkocsival közlekedett Martonvásár felől, Ercsi irányába. Haladása során nem jól választotta meg a járműve sebességét, a nedves úttesten megcsúszott és vízelvezető árokba csapódott, majd egy fának ütközött. Az ütközés következtében a sofőr megsérült.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!