kék hírek

2019.06.19. 08:14

Körözött személyeket kapcsoltak le a megye rendőrei

Körözött személyekkel intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában Fejér megyében.

police.hu

Fotó: police.hu

Székesfehérváron 2019. június 18-án délelőtt igazoltattak a járőrök egy 44 éves sárkeresztúri férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Sárbogárdi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A férfit elfogták, majd a bíróságra előállították.

Ugyanezen a napon a kora esti órákban Bicskén igazoltattak egy 27 éves helybeli férfit, akit a járási hivatal azért körözött, mert a kiszabott pénzbüntetését nem fizette be és azt a hatóság elzárásra változtatta át. A férfit elfogták, előállították és a fogdába szállították.

Hasonlóképpen járt az a 49 éves budapesti férfi, akit a Készenléti Rendőrség járőrei igazoltattak Velencén 2019. június 18-án este. A férfi körözését a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be. Elfogását és előállítását követően őt is fogdába szállították – tájékoztat a police.hu

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!