Egy szoba és egy autó égett

2019.05.15. 16:33

Regionális tűzeseti helyszínelő továbbképzést tartottak Sárbogárdon

A gyakorlati feladatokkal is egybekötött tréningen öt megye tűzvizsgálói és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vettek részt. A tűzoltóknak és a rendőröknek egy korábban kigyulladt szobában és egy kiégett személygépkocsinál kellett a tűz pontos keletkezési helyét és okát kideríteniük.

Katasztrófavédelem

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes

A továbbképzésen a Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém, Somogy és Tolna megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatok tűzvizsgálóit és a rendőrség helyszínelőit Geiger Zoltán tűzoltó alezredes, Fejér megyei tűzoltósági főfelügyelő köszöntötte, és ismertette a szakmai nap célját, feladatait.

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes

A tűzoltók és a rendőrök szemlebizottsági csoportokban határozták meg a tűz keletkezésének pontos helyét, okát egy átlagos szobának berendezett helyiségben és egy szabadtéren kiégett autónál. A továbbképzésen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot Fentor László tűzoltó alezredes országos tűzvizsgáló képviselte – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!