Nem sokáig örülhetett

2019.03.07. 08:30

Iváncsáról lopott egy autót, majd karambolozott vele

Pár órán belül fogták el az adonyi rendőrök azt a férfit, aki előző este ellopott egy autót majd balesetet okozott vele.

police.hu

Fotó: police.hu

Egy iváncsai lakos tett feljelentést az Adonyi Rendőrőrsön 2019. március 4-én reggel, hogy lila színű autóját az éjszaka ismeretlenek ellopták. A feljelentéssel egy időben értesítette egy szolgálaton kívüli rendőr a rendőrőrs munkatársait, hogy egy törött, lila színű autó nagy sebességgel halad Adonyban az autópálya felé – írja a police.hu.

A helyszínre érkező járőrök még az autópálya előtt megállították a gépkocsit. A jármű vezetője egy 42 éves iváncsai férfi a rendőröknek azonnal elismerte, hogy az autót még előző este, éjfél előtt lopta el, majd Kulcson egy oszlopnak ütközött és egy fába is beletolatott, később Adonyban szintén oszlopnak hajtott.

Fotó: police.hu

A férfit a rendőrök elfogták és előállították az Adonyi Rendőrőrsre majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetése miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!