nem mindegy, mit tölt!

2019.02.04. 18:00

Hat ittas sofőrt fogtak a rendőrök az elmúlt huszonnégy órában

police.hu

A járőrök Bicskén, a Szent László utcában, valamint a Bem utcában is ellenőriztek egy-egy olyan gépjárművezetőt február 3-án kora reggel, akikkel szemben a helyszínen alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket jelzett, ezért a sofőröket az egyenruhások további mintavételre előállították.

A rendőrök február 3-án délelőtt Pákozdon, a Budai út és a Bem József köz kereszteződésében igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 33 éves helyi férfit, aki a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

Az egyenruhások Velencén, a Tópart utcában, továbbá Mezőszilason, illetve Nagylókon is ellenőriztek egy-egy olyan járművezetőt, akikkel szemben az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért őket a járőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyeiket pedig a helyszínen bevonták.

A nevezett esetekben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás az illetékes rendőrkapitányságokon – adja hírül a police.hu

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!