bort és sonkát is lopott

2019.02.14. 19:00

Kihasználta a polgárdi tolvaj, hogy alszik az áldozata, de hamar kézre kerítették

Körzeti megbízottak fogták el azt a férfit, aki besurrant egy polgárdi családi házba és onnan mobiltelefonokat, ételt, italt, valamint dohányárut tulajdonított el.

police.hu

Fotó: © Unger Tamás

A nyomozás adatai szerint 2019. február 13-án nappal a 49 éves helyi lakos Polgárdi egyik családi házába – annak csukott, de nem zárt ajtaján keresztül – bejutott, és kihasználva, hogy az ott lakó alszik, ellopott két mobiltelefont, dohányárut, egy üveg bort, és házi sonkát.

Az ingatlan albérlője kora délután történő hazaérkezését követően észlelte, hogy a lakásból több dolog eltűnt, ezért párját felébresztette, majd azonnal értesítette a rendőrséget. A polgárdi egyenruhások a helyszíni adatgyűjtés eredményeként a riasztást követő egy órán belül azonosították és Polgárdi egyik vendéglátó egységében elfogták a feltételezett elkövetőt, majd a rendőrségre előállították. A rendőrök a férfinál hiánytalanul megtalálták az előzőleg elvitt tárgyakat, azokat lefoglalták és a sértett részére visszaadták.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói a férfit bűnügyi őrizetbe vették és 2019. február 14-én kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A rendőrség az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte – adja hírül a police.hu

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!