kábítószergyanús anyagok

2019.01.15. 17:00

Rózsaszín tablettákat találtak egy férfinél Igaron

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság befejezte a kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves férfival szemben indult eljárás vizsgálatát.

Police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök 2018. július 31-én délután Igar, Dádpusztán megrendezett O.Z.O.R.A. fesztivál területén igazoltattak egy budapesti lakost. Az ellenőrzés alkalmával a férfi ruházatából több, nejlon zacskóba csomagolt rózsaszínű és barna színű tabletta, egy tasak zöld színű növényi törmelék, továbbá cigarettának sodort kábítószergyanús anyag került elő.

Fotó: police.hu

A férfit elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Gyanúsítotti kihallgatásán C. B. a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás során beszerzett szakértői vizsgálat alátámasztotta, hogy a férfitól lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek.

Fotó: Police.hu

A kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!