Segítsen, ha látta!

2019.01.23. 11:47

Elütöttek egy kerékpárost Fehérváron, a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

A székesfehérvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 07010/188/2019. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

 

A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen rendszámú és típusú személygépkocsi 2019. január 18-án 12 órakor időben Székesfehérvár belterületén az Ifjúság utca és a Mártírok útja kereszteződésében nekiütközött a gyalog- és kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. A baleset során személyi sérülés történt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a bűncselekménynek, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén – tájékoztat a police.hu

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!