ezt hogy gondolta?

2018.06.25. 10:13

Rendszám és jogsi nélkül vezetett ittasan egy sárbogárdi férfi

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Fotó: Shutterstock

Sárbogárdon, a Szent István utcában figyeltek fel a rendőrök 2018. június 24-én este egy hatósági jelzés nélkül közlekedő gépkocsira. Az autó sofőrje vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ráadásul az alkoholszonda is pozitív értéket jelzett nála, ezért a járőrök elfogták, további mintavételre előállították. Az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást, a további jogsértések miatt szabálysértési eljárást indítottak az illetékes rendőrkapitányság munkatársai.

Továbbá a járőrök Nagyvenyim belterületén ellenőriztek 2018. június 24-én este egy gépkocsit és az abban utazó személyeket. A járműben helyet foglaló 36 éves utas egy korábbi szabálysértés elkövetése kapcsán a számára kiszabott pénzbírságot nem fizette be, az annak helyébe lépő elzárás letöltését nem kezdte meg, ezért a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el. A rendőrök a sárbogárdi férfit elfogták, majd a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!