Kék hírek

2018.05.10. 18:02

Lezárult a rácalmási gyilkosság nyomozása

A birtokunkba jutott rendőrségi információ szerint a január 19-én Dunaföldvárnál megtalált női holttest azonos a tavalyi év december 7-én elkövetett rácalmási gyilkosság áldozatának feleségével.

Várkonyi Zsolt

Sipos Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivőjétől kapott tájékoztatás szerint a megtalált nő holttestéről szakértői véleményekre alapozva megállapítást nyert, hogy azonos a rácalmási gyilkossággal gyanúsított, majd a tragikus esemény után eltűnt kazah nemzetiségű nővel. A nyomozás eredményeként kiderült, hogy ő gyanúsítható az elkövetett bűncselekménnyel, de a gyanúsított halálára való tekintettel a rendőrség a nyomozást megszüntette.

Emlékezetes, hogy ez év januárban dunaföldvári szemtanúkra hivatkozva írtuk meg, hogy a megtalált holttest ruhában volt, feje egy kabáttal volt becsavarva, végtagjai sárosak voltak. Alkatából ítélve akkor először arra gondoltak, hogy a nő VV Fanni lehetett, de a rendőrség már akkor egyértelművé tette azt, hogy a megtalált holttesten idegenkezűség nem volt megállapítható, vagyis vele kapcsolatban emberölés gyanúja nem merült fel.

Az ügy előzményeihez tartozik, hogy 2017. decemberében Rácalmáson saját házában holtan találtak rá egy 43 éves helyi lakosra. A férfi halálát idegenkezűség okozta. A rendőrség ezt követően a férfi gyilkosság után eltűnt felesége, mint feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adott ki, akiről a nyomozás során bebizonyosodott, hogy azonos volt a később, január 19-én Dunaföldvárnál megtalált nővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!