Vádemelés

2018.01.23. 15:30

Lezárult a Szabadbattyánnál elsodort biciklis asszony ügye

A rendőrök vádemelést javasoltak egy polgárdi férfi ellen, aki Szabadbattyán belterületén okozott közlekedési balesetet.

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy polgárdi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint az 51 éves férfi 2017. november 19-én délután Szabadbattyán belterületén közlekedett Daewoo típusú személygépkocsijával. Haladása során a Balatoni út és a Csíkvár tér kereszteződésénél, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárját toló asszonynak és elsodorta őt. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Borítókép forrása: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!