emberölés

2018.01.09. 13:31

Előzetesben az anyját leszúró perkátai férfi

Kedden előzetesbe került az a 34 éves helyi férfi, aki szombaton olyan súlyosan megsebesítette késsel az édesanyját, hogy a nő belehalt sérülésébe.

Bokros Judit

A Fejér Megyei Főügyészség kedden közölte: emberölés bűntette miatt indítványozta annak a 34 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki idén január 6-án, Perkátán egy késsel mellkastájékon szúrta édesanyját.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a délutáni órákban szeszes italtól befolyásolt állapotban szóváltásba keveredett a vele egy háztartásban élő sértettel, akit egy alkalommal szívtájékon szúrt. A nő ennek következtében a helyszínen belehalt sérülésébe.

Az elkövetett cselekmény törvényi fenyegetettségére és tárgyi súlyára figyelemmel megalapozottan lehet tartani az őrizetben lévő gyanúsított szökésétől, elrejtőzésétől. A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája kedden elrendelte a gyanúsított letartóztatását, a döntés jogerős.

Lapunknak hétfőn nyilatkoztak helybeliek arról, hogy a férfi és édesanyja egy harmadik, befogadott férfival élt együtt. A szomszédok azt látták: az előzetesbe került késelő korábban többször bántalmazta a vele élőket.

Az esetről korábbi írásunk itt található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!