ittas vezetés és lejárt műszaki

2017.12.22. 10:24

Másik autónak rohant és árokba csapódott egy autó Seregélyesnél

Csütörtök este árokba csapódott autójával egy ittas férfi, miután összeütközött egy másik autóval.

Police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2017. december 21-én, csütörtök este Székesfehérvár külterületére, a 62-es számú főútra. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 34 éves ecsegfalvai lakos Seregélyes irányába haladt Mercedes típusú személygépjárművével, mivel nem az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő Skoda típusú személygépjárműnek, majd ezt követően az út menti vízelvezető árokba csapódott.

[caption id="" align="aligncenter" width="751"] Fotó: police.hu[/caption]

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a Mercedes vezetője a biztonsági övet nem használta és a nála alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott, a jármű ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból és kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett. A baleset következtében a Mercedes vezetője könnyű sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének a körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!