Időjárás

2022.08.28. 19:15

Enyhülni látszik a meleg a jövő héten, frissebb lesz a levegő Fejér megyében is

Az iskolakezdéssel a hűvösebb idő is megérkezik.

Hajdú Marianna

Forrás: pixabay.com

Hétfőn gyakran lesz gomolyfelhős az ég. Az északnyugati szél megélénkül. Már inkább csak délkeleten lehet hőség, máshol 25-29 fok között alakul a hőmérséklet – adja hírül a köpönyeg.hu.

Kedden napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Az északias légmozgás élénk lesz. 26 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán nyugat felől fokozatosan erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre több helyen fordulhat elő záporeső, zivatar. A szél északkeletire fordul és élénk marad. 23 és 29 fok között változik a csúcsérték.

Csütörtökön, az ősz első napján eleinte erősen felhős lesz az ég, majd észak felől csökken és gomolyodosik a felhőzet. Elszórtan fordul elő záporok. Sokfelé lesz élénk, néhol erős az északkeleti szél. 24-25 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Pénteken a friss reggelt követően változóan felhős időre van kilátás. Zápor csak kevés helyen alakul ki. Marad a 25 fok körüli mérsékelten meleg idő és az élénk keleties szél.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!