Frissen Fejérből

2022.02.15. 15:19

Mosolyt csal az arcokra a februári tavaszi hangulat Fehérváron

Habár naptárilag még a telet tapossuk, az elmúlt időszak hozott némi meglepetést magával az időjárást illetően. Nem egyszer emelkedett a hőmérő higanyszála, akár 15 fok fölé is, ami valljuk be nem igazán szokványos februárban.

Bagotai Zsanett

Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

A mindig hosszú tél után azonban elmondhatjuk, hogy a lelkünknek is jól esik egy kis napsütés a borongós napok után. Ilyen csodálatos napsütésre ébredhettünk kedden is, és bizony, aki nagykabátban indult útnak a munkába reggel, az könnyen lehet, hogy pulóverben sétált hazafele. Sokan sétáltak a kora délutáni órákban a Csónakázó-tó partján, a környékbeli óvoda udvara pedig megtelt élettel, és gyermekek kacagásától volt hangos a tér. A februári tavasz mosolyt csalt a fehérváriak arcára, és biztos jön még tavaszra tél, de az a jövő zenéje. Használjuk ki amíg lehet ezt a kellemes időt, és sétáljunk egy nagyot bárhol a városban, mert biztosan jó hatással lesz ránk.

Hoztunk némi ízelítőt miért érdemes kimozdulni! Ti várjátok már a tavaszt? 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!