Frissen Fejérből

2022.02.21. 07:23

Felhős, hűvös időre számíthatunk hétfőn, csapadékkal Fejér megyében

A párás, több helyen ködös reggelt követően északnyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra.

koponyeg.hu

Forrás: Elekes Gergő / Feol.hu

A párás, több helyen ködös reggelt követően északnyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra. A hegyekben havas eső, hózápor is előfordulhat. A szél északnyugatira fordul és többfelé megerősödik. 5 és 9 fok között változhat a hőmérséklet.

Erős hidegfronti hatás terheli szervezetünket, mely leginkább a szív-és érrendszeri megbetegedésben szenvedőket és időseket viselheti meg, de mindenki számára megterhelő lehet. Az arra érzékenyek feszültebbek, idegesebbek lehetnek, romolhat a koncentrációképességük, ami a balesetveszélyt is fokozza. A megfigyelések szerint a frontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő, görcsös fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is növekedhet. Az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet és a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek. - írja a koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!