Helyi időjárás

2020.11.06. 07:06

Pénteken napsütés, éjszaka didergés vár ránk Fejérben

Nem lesz front térségünkben.

Pénteken csapadékmentes időre, sok napsütésre számíthatunk a reggeli pára, köd felszállását követően. Jelentős légmozgásra nem kell készlnünk. Hajnalban -2 és +6 fok közé csökken a hőmérséklet, de a fagyzugos helyeken akár -5 fok körüli értékeket is mérhetünk. Délután 8-14 fokra van kilátás.

Székesfehérváron napközben 10, éjszaka 1 fok várható.

A folytatásban

A legfrissebb előrejelzések szerint szombaton a párás, ködös hajnalt sokfelé napos idő követ, de néhol tartósabban párás, ködös tájak is előfordulhatnak majd. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad, legfeljebb néhol északnyugaton lehet élénk a délkeleti szél. Hajnalban gyenge fagy helyenként ismét lehet, délután 9-14 fok valószínű.

Vasárnap reggel nagy területen válhat párássá, ködössé a levegő, ami helyenként tartósan megmaradhat. Másutt napos idő ígérkezik. Számottevő csapadék nem várható, csak a ködösebb tájakon fordulhat elő szitálás. A légmozgás csupán északnyugaton lehet élénk. Hajnalban gyenge fagy néhol lehet, napközben 6-15 fok között alakul a hőmérséklet, a tartósan ködös tájakon lesz hűvösebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!