Helyi időjárás

2020.02.09. 07:05

Kellemes idővel zárjuk a hetet Fejér megyében

Ha szabadtéri programot tervezett mára, jól tette!

Fotó: pixabaj

Az időkép.hu előrejelzése szerint vasárnap sok napsütésre számíthatunk, főként fátyolfelhők jelenhetnek meg az égen, de nyugaton, északnyugaton kisebb gomolyfelhők időnként eltakarhatják a napot.

Reggelre nyugaton párássá, ködössé válhat a levegő, ám csapadék nem várható. Hajnalban -1 és -4, délután 4 és 12 fok között alakul a hőmérséklet Fejér megyében.

Front nem lesz.

A folytatásban

Hétfő kora délutánig elszórtan, délután viszont egy erős hidegfront miatt többfelé alakulhat ki eső, zápor. Az erős, néhol viharos déli-délnyugati szél délután egyre inkább nyugatira fordul. Az enyhébb reggelt követően napközben 7-16 fokra számíthatunk.

Kedden az ország északi felén viharos, élénk nyugati, északnyugati szél várható. Változóan felhős-napos lesz az ég, néhol kisebb eső, futó záporok is kialakulhatnak. Napközben 7-13 fok valószínű.

Szerdán és csütörtökön a napos időszakok mellett a felhőátvonulásokból futó záporok, a hegyekben esetleg hózáporok előfodulhatnak, de csütörtök hajnalban, reggel északon, északkeleten átmenetileg havas eső, kevés hó is eshet. Többfelé szeles marad az idő. Délutánonként 4-12 fokot mérhetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!