Ingatlanbazár

2024.04.21. 11:30

Vegyen felújított házat Ercsiben, a rezsi sem kerül sokba!

A felújított, 50-es téglákból épült ingatlan tágas, világos, élhető terekkel rendelkezik. Teljesen alápincézett, itt van a garázs is. A nappaliból közvetlen kijárás van a fedett, hangulatos teraszra, és a kertbe. A ház számtalan lehetőséget rejt magában, alkalmas összeköltözőknek, nagycsaládosoknak, ha vállalkozna, akár apartmanháznak is tökéletes.

Fotó: Ingatlanbazár

Felújított családi ház alacsony rezsivel!

Megvételre kínálok Budapest vonzáskörzetében, Ercsi központi, mégis csendes, zöldövezeti részén egy 160m2-es, három szintes családi házat 626m2-es összközműves, rendezett telken.

A ház 1990-ben épült 50-es!!!! téglából, így nagyon jól hőszigetelt, alacsony fenntarthatóságú.

Az ingatlan tágas, világos, élhető nagy terekkel rendelkezik.

Az alsó szinten található egy nagy, világos konyha, konyhaszigettel és étkezővel, kamra, wc, fürdő zuhanykabinnal, lejáró a garázsba, egy tágas nappali, kijárattal a fedett, hangulatos teraszra, onnan pedig a hangulatos kertbe.

Az emeleten három tágas szoba, külön wc, kádas fürdőszoba és egy közlekedő található.

A teljes ház alápincézett, itt található egy garázs, ami két autónak is helyet ad, - tároló és kazánház.

A ház 2019-ben teljes felújításon esett át. Új műanyag nyílászárók lettek beépítve, redőnnyel, szúnyoghálóval. Teljes gépészeti felújítás történt, melynek keretében a villany hálózat, kapcsolók, vízvezetékek, födém korszerűsítés, gáz cirkó, vegyes tüzelésű kazán, gáz bojler került cserére.

2021-ben a felső szint került felújításra, ahol a szobák laminált padlót, a közlekedő, fürdő, wc pedig új járólapot kapott. Új beltéri ajtók lettek beépítve. A teljes mennyezet új szigetelést kapott.

A ház fűtéséről egy új gáz cirkó gondoskodik, padlófűtéssel és radiátorokkal. Kialakításra került egy modern, vegyes tüzelésű kazán is, így bármikor át lehet váltani a gáz fűtésről fa fűtésre!

A meleg vizet egy új bojler biztosítja.

A ház számtalan lehetőséget rejt magában, alkalmas összeköltözőknek, nagy családosoknak, vagy akár munkás szállónak is használható.

Az M6 autópálya közelsége lehetővé teszi a bejárást Budapestre, de vonattal és busszal is könnyen elérhető a főváros vagy akár Százhalombatta, Dunaújváros.

A városban számos bevásárlási lehetőség, Spaar, posta, egészségház, kormányhivatal található.”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában