Szponzorált tartalom

2023.01.25. 12:34

Egy magyar szoftvercég írhatja újra a munkaerő keresés szabályait

Újabb magyar innovációs siker: a Melon HR Technology a 2023-as év elején piacra dobta az első teljesen automatizált és okos-vezérelt online munkaerő toborzó szoftvert, amelyben egybeépítette az álláshirdető portálokat és amely megoldja a jelölt gyűjtést, feldolgozást és értékelést.

Forrás: MelonApp

„Öt évig dolgoztunk egy olyan szolgáltatáson, amit végül hatalmas piaci sikerként könyvelhetünk el és ami felkavarhatja nemcsak Magyarországon, de globálisan is a munkaerő piacot” – mondta Prémecz Gergely, a Melon HR Technology alapítója és a MelonApp ötletgazdája, majd hozzátette: a MelonApp egy olyan technológiai megoldást hozott létre, aminek használatával bárki profi módon tud munkaerőt keresni cégének.

Még 2017-ben született meg a Melonnal kapcsolatos elképzelés: egy olyan online (SaaS) rendszer fejlesztése, amely a munkaerő toborzás adminisztratív lépéseinek automatizálásával csökkenti a HR szakemberek munkáját. Emellett pedig egy teljes körű HR szakmai adatbázissal támogatja a kis- és középvállalatokat a munkaerő keresés folyamatokban. A Melon egy automatizált, digitális toborzó asszisztensként tervezett működni minden magyar munkaadó telefonján, közvetlenül kiszolgálva munkaerő igényeiket, ez pedig 2023-ra meg is valósult.

A Melon online szolgáltatása jelenleg a magyar munkaerőpiacon valósít meg automatizált munkaerő toborzást az álláshirdető portálok integrációjával és saját mesterséges intelligenciát használó tudásbázisával. A szoftver több száz munkaerőhiánnyal küzdő magyar kis- és középvállalkozás számára nyújt HR szaktudást nem igénylő hatékony munkaerő keresést, mindemellett pedig HR szakemberek százainak biztosít jelölt gyűjtést toborzási kampányokhoz.

Forrás: MelonApp

„A MelonApp rendszerszintű kapcsolatban van minden jelentős magyar álláshirdető portállal, így automatikusan kezeli az álláshirdetéseket és gyűjti össze a legmegfelelőbb jelölteket. Tudásbázisa több mint 400 állásra tartalmaz teljes szakmai adatbázist: melyik állást hol érdemes hirdetni, milyen beállításokkal, milyen bérezéssel és milyen hirdetési összeggel”

– emelte ki Prémecz Gergely, aki hozzátette: a szoftver egy nemzetközileg piacvezető és mesterséges intelligenciát alkalmazó adatfeldolgozó szolgáltatást használ a jelöltek adatainak értékeléséhez, továbbá a cég két mesterséges intelligenciával vezérelt tanuló algoritmust is fejleszt.

A magyar fejlesztés működése és teljesen automatizált toborzó folyamata világszinten egyedülálló, ezért a magyar piac mellett a külföldi terjesztését is megkezdte a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában