Frissen Fejérből

2022.03.22. 15:30

Megvalósulhat a martonvásári háziasszonyok nagy álma

Közel egy évtizedes álom valósulhat meg a beruházásból, hiszen már a 2010-es évek közepe óta érlelődik az új bevásárlóudvar terve, amely a tavaly átadott Térségi Szolgáltatóház közvetlen környezetében kap majd helyet – tudtuk meg a kedd délelőtti sajtótájékoztatón.

Kecskés Zoltán

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Pannónia Szíve egyik fellegvára Martonvásár és könnyen lehet, hogy kicsivel több mint egy év múlva akár az asszonyok kisvárosa is lehet, hiszen kifejezetten az ő igényeiket szem előtt tartva készülhet el a város központjában az a bevásárlóközpont, amelyben drogéria, élelmiszerbolt, valamint egy ruházati és vegyesiparcikket árusító üzlet fog megvalósulni. A molinón látható látványterveken egy impozáns, a város környezetébe tökéletesen beleillő, több szintes létesítményről beszélhetünk.

 

– 5 éve kezdtünk bele ebbe a projektbe és úgy érzem, hogy sok küzdelem és erőfeszítés után végre a célegyenesbe kanyarodhatunk, kezdődhet a kivitelezés. A földszinten lévő három darab 400 négyzetméteres üzlethelyiség pedig tökéletesen kifogja szolgálni a martonvásári háziasszonyok és környékbeli hölgyek igényeit. Igazán büszke vagyok arra, hogy ma ezt bejelenthetjük! Az emeleten pedig 10 darab kis és közepes méretű lakást kívánunk kialakítani, amely a bérlakás program részeként működne. Céljuk, hogy átmenetileg segítséget nyújtsanak azoknak a pályakezdő, egyedülálló fiataloknak, illetve kiscsaládosoknak, akik még a saját ingatlanjuk megvásárlása előtt állnak – számolt be a műszaki tervekről és azok céljairól Martonosi Tamás, a beruházó cég tulajdonosa és vezetője. 

 

Szabó Tibor városvezető hangsúlyozta, hogy igazi igényt elégítenek ki a bevásárlóudvarral, amely reményeik szerint jövő év végére megvalósulhat, a martonvásári asszonyok legnagyobb örömére!
 

Tessely Zoltán a térség országgyűlési képviselője szintén örömét fejezte ki a fejlesztéssel kapcsolatban hozzátéve, hogy a város az elmúlt 10 évben is nagy fejlődésen ment keresztül és ez a projekt az elmúlt időszak kemény munkájának gyümölcse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában