hét fővel indultak

2020.10.03. 07:05

Újabb raktárral bővített a fehérvári cég

Hiába a koronavírus-járvány, az élet nem áll meg, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy újabb nagyszabású projekt megvalósulása Fehérváron.

Korondy Tamás

Cserta János alapító

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ünnepélyes keretek között avat­ták fel az Alba-Zöchling új raktárát. A cég a rendszerváltáskor hét fővel, öt tehergépjárművel és 500 négyzetméteres raktárterülettel indult el, ám most 6600 négyzetméter alapterületen nyolcezer raklap férőhelyes tárolót építtetett, melyet több mint egymilliárd forint önerőből finanszíroztak. Cserta János, az Alba-Zöchling alapító tulajdonosa, ügyvezető igazgatója a pénteki ünnepélyes átadáson megemlítette, nagyjából 300 család megélhetését biztosítja a cég. Cser-Palkovics András polgármester köszöntőjében kiemelte, egy ilyen beruházásnak ebben az időszakban különleges üzenete van: a bizalom.

Cserta János alapító
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Zárásként Pap László, az Alba-Zöchling cégvezetője prezentálta a vállalat 30 éves történetét a most elkészült raktárig bezárólag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában