Hirdetés

2018.07.24. 13:40

Miért az expresszkolcson.hu?

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

 

Oldalunkon minden elérhető hiteltípusból a legelőnyösebb ajánlatokat találod, sőt, a megtakarításokkal kapcsolatban is hasznos segítséget találsz. A hiteleket kategóriákra bontva tekintheted meg, és össze is tudod hasonlítani őket. Ez azért fontos szempont, mert ha nem a legmegfelelőbbet választod, akkor pénzt veszíthetsz, méghozzá esetenként nem is keveset!

Korábban ahhoz, hogy minden elérhető hitelről információkat szerezhess, vagy a bankfiókokat kellett végigjárnod, vagy hosszasan kellett böngészned az interneten, most viszont elég pár kattintás, és a szakembereink által a legjobbnak ítélt hiteltermékek között válogathatsz. Oldalunkon a személyi kölcsönök, jelzáloghitelek, gyorskölcsönök és hitelkártyák mellett a folyószámlák, megtakarítások és lakás-takarékpénztárak választékából szemezgethetsz, ráadásul átláthatóan és az otthonodból! A hitelek esetében mindig láthatod a THM-et, a felvehető összeget és további információkat is, például azt, hogy akciós-e az adott hitel; a megtakarítási formáknál pedig az EBKM és a futamidő mellett minden egyebet, ami ahhoz szükséges, hogy a segítségükkel a lehető legjobb döntést hozhasd meg!

A fentieken túl találhatsz még nálunk hasznos információkat és érdekes cikkeket is, amikből tájékozódhatsz a hitelekről, az akciókról, az esetlegesen a pénzügyi piacra belépő új szereplőkről, és azokról az eseményekről, amik hatással lehetnek a hitelezés alakulására. Tanácsokat adunk a hitelkiváltással és az adósságrendezéssel kapcsolatban, sőt, lépésről lépésre végigvezetünk a hitelfelvételen, és annak buktatóira is felhívjuk a figyelmet!

Tehát ha minket választasz, garantáltan a legelőnyösebb hitelkonstrukciókhoz juthatsz hozzá, és ehhez csak pár kattintásra lesz szükséged! Ha kérdésed van, szakértő kollégáink szívesen válaszolnak, ha felveszed velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában