Megszavaztuk

2018.04.16. 10:40

Mit gondolnak olvasóink a fehérvári Ikarus-gyár fellendüléséről?

Talpra állt a Fehérvári Ikarus-gyár, mely nagyban hozzájárul a város gazdasági fejlődéséhez. Hétfőn lezárt szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, mit szólnak ehhez olvasóink.

feol.hu

A beérkezett szavazatok nagy számából rögtön láttuk, nem hagyja hidegen olvasóinkat a téma. A fehérvári Ikarus-gyár fellendüléséról szóló híreink nagyon sok Fejér megyei lakost érdekeltek. Nem is csoda, hiszen a hosszú hallgatás után nehéz volt elhinni, hogy valamikor itt, Fehérváron újra lesz buszgyártás. Történelmi pillanatnak mondható, hogy a nemrégiben még üresen kongó csarnok pár hónapja, emberektől, gépektől lett hangos. Megindult a gyárban a buszok sorozatgyártása. Ennek köszönhető, hogy március 23-án egy a Városháza téren tartott ünnepség keretein beül 15, a fehérvári Ikarus gyárban készült autóbusszal gyarapodott a Magyar Honvédség.

Kétségek nélkül kimondhatjuk: Az Ikarus fehérvári gyára újra szárnyal! Ez nagyban hozzájárul Székesfehérvár gazdasági fejlődéséhez. Olvasóinknak feltett kérdésünkben arra voltunk kíváncsiak örülnek e ennek a történelmi sikernek.

A válaszadók többsége nagyon örült neki, 41%-uk reméli a további fejlődését is. Szavazóink 36%-a szerint nagyon jó ez a gazdasági életnek, hiszen a város egyik emblematikus cégéről van szó. Csupán olvasóink 23%-a állt negatívan a témához, de ők is alacsony fokú érintettségükre hivatkozva döntöttek úgy, hogy nekik semmivel nem lesz jobb az Ikarus-gyár talpra állását követően.

A szavazás állását az alábbi grafikonon láthatják:

Lemaradt szavazásunkról? Fejtse ki véleményét kommentben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában