Hirdetés

2018.02.12. 08:00

Hogyan használja a vezetékes telefonszám tudakozót? (x)

A telefonszám tudakozót roppant egyszerűen használhatjuk, ami igaz a vezetékes telefonszámok keresésére is. A 4 az 1-ben tudakozó mindenben tud segíteni, hiszen itt a következő adatokra kereshetünk rá: telefonszám, név, cím és település, cím és irányítószám szerint.

Bármelyik adat is álljon rendelkezésünkre máris találatot fog eredményezni a rendszer. Érdemes a tudakozó elérhetőségét mindig magunknál tartani, hiszen soha nem tudhatjuk mikor lesz rá a legnagyobb szükségünk.

A telefonszám tudakozó használata

A weboldalra lépve nincsen más teendőnk, mint a meglévő adatok alapján elindítani a keresést. A megfelelő mezőbe írjuk be az általunk ismert adatokat és a rendszer azonnal jelzi is a találatokat. Telenor tudakozó, T-mobile tudakozó, Vodafone tudakozó és UPC

tudakozó is egyben. Az telefonszam-tudakozo.hu oldalon lehetőségünk nyílik egyéb, talán számunkra is fontos telefonszámokat megtekinteni.

A segélyhívók számát nem mindenki tudja fejből, de biztosan jó, ha mindig kéznél vannak. Soha nem lehet tudni, mikor kerül arra sor, hogy felhívjuk a mentőket, a tűzoltókat, a rendőrséget, az autóklub segélyhívóját vagy a segélyhívót. Akik a segélyhívót hívják,

természetesen automatikusan el fogják érni a fontosabb segélyhívókat, így ha talán ezt az egy számot megjegyezzük, akkor már nem lesz gond, ha hirtelen válik szükségessé a telefonszám.

A fontosabb távközlési hívószámok között megtalálhatjuk a pontos időt, a távirat feladást, az ébresztést, a Magyar Telekom hibabejelentő szolgálatát, a tudakozó pluszt, a belföldi tudakozót és a nemzetközi tudakozót.

A telefonszám tudakozó ezen felül jelzi számunkra a Volánbusz Rt, a MÁV Direkt és a Ferihegyi repülőtér elérhetőségeit is. Biztosan sokan vannak úgy utazás előtt, hogy szívesen tájékozódnának a járatokról, esetleg egy családtagért készülnek a reptérre, ilyenkor a repülőtér telefonszáma nagyon fontos információ lehet. A tudakozó ezeknek a direkt számoknak a listáját folyamatosan bővíti, így az is elképzelhető, hogy már a következő alkalommal még fontosabb információk birtokába is juthatunk a weboldalra lépve.

Mi szükséges a tudakozó használatához

A telefonszám tudakozó használatához csak internet kapcsolatra van szükség és természetesen egy asztali gépre, egy laptopra, egy táblagépre vagy egy okostelefonra. A kereséseket a nap bármely időszakában és bárhonnan elindíthatjuk, így még akkor sem

kerülünk bajba, ha egy tárgyalásra menet nem találjuk az ügyfél vagy a partner telefonszámát.

Manapság nem olyan egyszerű a tárgyalásokra mindig pontosan időben érkezni, így ilyenkor jó, ha nálunk vannak a tárgyaláson részt vevő partnerek számai, ha ez még sincsen így akkor a tudakozó segíteni fog.

Ugyan így segíthet a tudakozó akkor is, ha egy nem fogadott hívás alapján szeretnénk megtudni, vajon ki keresett bennünket. Nem fontos azonnal visszahívni a partnert, hiszen előtte meg lehet bizonyosodni afelől, hogy számunkra is ugyanolyan fontos-e hogy

felvegyék velünk a kapcsolatot. A tudakozó lényege, hogy úton útfélen segítséget nyújt és a legtöbb mobil és vezetékes előfizető elérhető közelségbe kerül.

A tudakozó csak olyan személyek és cégek adatai tudja számunkra kiadni, akik beleegyeztek az adataik nyilvánosságra hozatalába. Ha nem eredményez találatot a keresés, akkor még nem kell elkeseredni, hiszen lehet, hogy pont ez a probléma áll fent. Ilyenkor nem lehet mit tenni, mert senki sem fogja tudni megmondani a partner elérhetőségeit vagy adatait. Minden alkalommal legyen nálunk a tudakozó elérhetősége és így az információk is mindig velünk lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában