Országosan irányadó

2017.11.23. 07:30

Fehérvári cég az egyik legjobb munkáltató

Az Ivanics Kft. második helyezettje lett annak az országos pályázatnak, amelyben a legjobb hazai munkáltatókat díjazták.

R. Szolga Réka

Nem könnyű olyan munkáltatót találni az országban, aki az emberi erőforrást kezeli a legfontosabb értékként.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. idén is több kategóriában díjazta a kiemelkedő gyakorlattal rendelkező vállalatokat, amelyek példaként szolgálhatnak a többiek számára, és segítik a hazai szemléletmód fejlődését a humán erőforrás megbecsülésében.

Ezúttal a székesfehérvári Ivanics Kft. második helyezésével lett hazánk egyik irányadója. A kitartó munkának, az ambícióknak köszönhetően családi vállalkozásból vált népszerű hazai vállalattá, amely kiszámítható jövőképet biztosít a munkavállalói számára fejlődési, előrelépési lehetőségekkel, képzésekkel, megfelelő munkakörülményekkel.

Az Ivanics Csoport eddig is meghatározó szerepet töltött be a magyar autósipar területén, a díj átvételét követően üzletpolitikájukat is növekvő érdeklődés övezheti.

Idén a felelős foglalkoztatói díjat egyébként az 50 főig terjedő vállalkozások kategóriájában a Webstar Csoport Kft., az 51-500 fő közötti kategóriában az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zrt., az 500 fő feletti kategóriában a BorsodChem Zrt. és a közszféra kategóriában a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék közössége nyerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában