Pályaválasztási kiállítás

2017.11.09. 11:00

A nyolcadikosoknak „kötelező” program

A november 10-11-ei pályaválasztási kiállítás pavilonjainál a középiskolák tanárai mellett a jelenlegi diákoktól is kérdezhetnek a nyolcadikosok.

Majer Tamás

Az idei már a 18. pályaválasztási kiállítás lesz

Forrás: FMH-archív

Az általános iskolák végzősei, akik még nem tudják, hogy melyik iskolában tanulnának tovább, és azok a szülők, akik információt keresnek gyermekük továbbtanulását és pályaválasztását érintő kérdésekben, semmiképp ne hagyják ki a Fejér Megyei Kormányhivatal Állj pályára! nevet viselő rendezvényét.

A 77 kiállító – köztük 46 oktatási intézmény – pénteken 9-től 16 óráig, illetve szombaton 9-től délig várja az érdeklődőket a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségének Seregélyesi út 123. alatt található épületében.

Az idei már a 18. pályaválasztási kiállítás lesz
Forrás: FMH-archív

- A rendezvény konkrétan az iskolaválasztás előtt álló nyolcadikosoknak szól, akik már nagyjából tudják, hogy milyen irányban tanulnának tovább, de még nem döntötték el, hogy hol – mondta el lapunknak Kulcsár Szilvia, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum főigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában