Gyereknap

2024.05.26. 16:32

Tánc, tombola és fergeteges hangulat Kápolnásnyéken (Videó!)

Megtelt a Vörösmarty park a kápolnásnyéki gyereknapon. Csak úgy zsongott a település centruma igazi fesztiválhangulatot teremtve, ahol a kicsik és nagyok részvételével kitáncolták a májusfát is.

Kecskés Zoltán

A hordóvonat volt a nagy sláger a gyereknapon.

Fotó: Kecskés Zoltán

Minden a családok és persze a legkisebbek körül forgott május utolsó vasárnapján, ahol minden korosztály megtalálhatta a kedvére valót. A teljesség igénye nélkül volt arcfestés, csillámtetkó, népi játszóház, kézművesfoglalkozás, légvár, tűzoltó- és kosarasautó, rally autó és a nagy kedvenc, a hordóvonat, amely délelőttől kezdve a kora délutáni zárásig telis-tele volt mosolygós lurkókkal. Természetesen a finom falatok sem maradhattak el. 

Kitáncolták a májusfát Kápolnásnyéken. 
Fotó: Kricskovics Antal

A szórakoztató programok mellett a tombolasorsolás is lázba tartotta a kilátogatókat, ugyanis fődíjként – információnk szerint – pingpongasztalt vihetett haza a legszerencsésebb az értékes nyeremények mellett. A nap megkoronázása pedig a májusfa kitáncolása volt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában