Kiváló hangulat uralkodott

2024.04.30. 16:00

Ismert, örökzöld slágerek hangjai szálltak Lajoskomáromban

Kihagyhatatlan programra várta a helyieket a település megújult művelődési házában. A magyar beatzene hőskorát idézték fel a művészek.

Kecskés Zoltán

Zboray Miklós, Pomázi Zoltán, és Schäffer Edina dallamaikkal elvarázsolták a lajoskomáromi közönséget.

Fotó: Önkormányzat

Hétvégén este jól ismert, fülbemászó dallamok csendültek fel a megújult Művelődési Ház nagytermében. Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió, és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a magyar beatzene 60-as, 70-es és 80-as éveit idézte fel műsorában. 

Az önkormányzat tájékoztatott, hogy az  előadáson elhangzottak a közönség által mai napig kedvelt Illés, Tolcsvay, Fonográf és Bojtorján slágerek, élő előadásban. A műsorban közreműködött még: Schäffer Edina, aki a Neoton Familia és az Éva-Neoton tagja volt, jelenleg az Új Bojtorján együttes háttérénekese, mandolinon és gitáron játszott, valamint énekelt, továbbá Zboray Miklós, akit Vincze Lilla zenekarának tagjaként ismerhet a közönség, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszott. 

Mint írják, a nagyterem sajnos nem telt meg, a hangulat viszont végig kiváló volt. A jelenlévők a végén vastapssal köszönték meg a zenés-kulturális élményt az művészeknek.

Fotó: Önkormányzat

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában