„A jókedve Ránk is átragadt!"

2024.03.21. 13:00

Megható pillanat - átadták a dégi adományt Melisszának!

Ahogy már arról a feol.hu hasábjain is beszámoltunk, a hétvége szombatján egész Dég megmozdult, hogy egy jótékonysági bál keretében a 14 éves agydaganatos kislángi kislány, Melissza gyógykezeléséhez hozzájárulhassanak. Az eseményen több mint 600 ezer forint gyűlt össze, ami a napokban átadásra is került. Tájékoztatott Mudri Erzsébet szervező.

Kecskés Zoltán

Mudri Erzsébet (j) szervező és Tóth Imréné (b) alpolgármester meglátogatta Melisszát (k) Kislángon.

Fotó: Interjúalany

– Tóth Imréné alpolgármester asszonnyal együtt, személyesen vittük el a több százezer forintos adományt a Surányi családnak. Megható pillanat volt, amikor ismét találkozhattam a régi kollégákkal, na meg kislányukkal, Melisszával is, aki nagy örömmel vette át tőlünk a felajánlást. Egyszerre volt megható és örömteli, ahogy a kutyával játszott a kislány, a jókedve Ránk is átragadt! A körülményekhez képest jól van és hálás minden szeretettért, odafigyelésért. Köszöni a dégiek összefogását! A magam részéről igyekszem a jövőben is segíteni Melisszát, imádkozom érte, hogy legyőzze a halálos kórt, és a jövőben teljes életet élhessen. Gyógyulj meg minél mihamarabb kicsilány!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában