Alkotásra fel!

2024.02.20. 21:00

Mezőkomárom tojását keresik

A tavalyi évhez hasonlóan Alsószentiván Községért Egyesülete idén húsvétra is szeretné elkészíteni Fejér vármegye tojásfáját. Mezőkomárom ezúttal is szeretne csatlakozni az egyedülálló kezdeményezéshez, éppen ezért lakossági felhívást tett közzé!

Kecskés Zoltán

A 2023-as győztes mezőkomáromi tojások, amelyek a Fejér vármegye tojásfájára kerültek.

Forrás: Önkormányzat/Archív

„Ezúton szeretnénk felkérni minden kedves kreatív alkotni vágyó kicsit és nagyot, hogy készítsék el Mezőkomárom tojását, ami majd képviseli településünket a vármegyei tojásfán!" – olvasható a felhívásukban, majd a nevezés feltételeivel kapcsolatban néhány fontos részletet is elárul az önkormányzat, amire érdemes figyelniük a szorgos kezű alkotóknak.

Mivel a tojásokat szabadban helyezik el, érdemes hungarocell vagy műanyag tojást használni, egyéb anyagból készült alkotást lakkozni vagy egyéb technikával "vízállóvá" kell tenni és a  tojáson szerepelnie kell: Mezőkomárom településre jellemző minta vagy címer, a település neve. Az alkotás leadásának határideje március 10., a mezőkomáromi hivatalban. Ezt követően az alkotások közül a közönségszavazat dönt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában