Már csak két hét és jön a FittBogárd

2024.02.25. 14:30

Lehullt a lepel - kiderült mikor tart órát Rubint Réka Sárbogárdon!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem akármilyen napra készül a mozgás szerelmeseinek a sárbogárdi édesanya, Tóth Szilvia, akit Dél-Fejérben sokan a gymstick nagyasszonyaként ismernek. Számos elismert szakember mellett, Rubint Réka is megmozgatja az érdeklődőket.

Kecskés Zoltán

Rubint Réka, a fitnesz királynője 10 órakor kezdi az alakreform edzését a március 9-i Fittbogárdon.

Fotó: Új Néplap / Archív

Tóth Szilva a FEOL-nak elárulta, hogy felnőtt és külön gyerekprogram egyaránt helyet kapott a műsorfüzetben.

– FittBogárd március 9-én megnyitóval kezdődik (9:00), majd Tinódyné Liszi Helga (9.15-9:45) zumba oktató gondoskodik az alaphangulatról. Latinos táncórájával garantáltan beindítja napot!. Ezt követően Rubint Réka, a fitnesz királynője lép a színre 10 órakor és 60 perces Alakreform edzésétől garantáltan mindenki mosolyogni fog! Majd egy törzstag, Doór Timi érkezik, aki eddig minden évben megtisztelt bennünket jelenlétével. Idén T-challenge edzéssel dolgoztat meg bennünket! –  osztotta meg büszkén a főszervező a délelőtti programot, ám ezzel még koránt sincs vége, hiszen a déli harangszó után újabb nagyszerű edzők és sok újdonság várja a résztvevőket.

– A délutánt példaképem, mentorom, barátnőm, a Gymstick magyarországi királynője, Czégel Erika robbantja be (12:00-12:45), majd egy hivatásos katonanő, Arany Katalin, a Fit Gold Force edzőjével égethetjük a zsírt és fejleszthetjük az állóképességünket. Akiknek mindez nem lenne elég, érkezik egy igazi újdonság is (13:40-14:10): a FittBogárd történetében először box is lesz Kolozsvári Tündi jóvoltából! A napot Rubos Veronika Sportedző, TRX- és gerinctréner, valamint Téglás Anita jógaórája zárja, aki szintén visszatérő előadó a FittBogárdon. Kísérőprogramként mindemellett lesz ruha-és eszközvásár, csillámtetkó készítés és katonaedzést többek között, valamint a különböző sporteszközöket is kipróbálhatják a gyerekek. Várunk mindenkit szeretettel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában