Visszavonásig érvényes

2024.02.22. 17:10

Látogatási tilalom lép életbe a fehérvári kórházban is

2024. február 23-tól látogatási tilalom lép életbe a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban.

Feol.hu

Fotó: FMH-archív

A hatósági intézkedés a vármegye területén működő valamennyi fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézményére vonatkozik. A rendelet visszavonásig érvényes.

Az egészségügyről szóló törvényben meghatározott kapcsolattartási lehetőséget (súlyos, végstádiumú betegek esetében) az intézmény a megfelelő intézkedések mellett folyamatosan biztosítja. Kiskorú beteg mellett tartózkodhat a szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy.

A látogatási tilalom ideje alatt, a kismama mellett lehet az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt is, amennyiben tünet és panaszmentes.

Az osztályokon kezelt betegek részére csomagot a hozzátartozók a Seregélyesi út 3. szám alatt található Főportán, valamint a Seregélyesi út 16. szám alatt (Mentőállomással szemben) tudnak leadni - írja közleményében a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában