Már csak néhány napot kell aludni

2024.01.04. 17:00

Hamarosan ismét kitárulnak az előszállási bibliotéka ajtajai

Már csak néhány napot kell várni és a helyi művelődési ház és a könyvtár a téli szünet végeztével ismét kinyitja kapuit. Tábi­né Nyúl Gabriella január 8-tól várja a kicsiket és nagyokat.

Kecskés Zoltán

Hamarosan ismét kezdődik a nagy kaland Tábiné Nyúl Gabriellával.

Fotó: FMH (b), könyvtár (j)

– Először is minden szépet és jót kívánok, váljon valóra minden álma az olvasóknak 2024-ben is! – kezdte frappánsan és feltöltődve a még szabin lévő előszállási kultúrfelelős, aki már rögtön az első héten érdekes programokkal jelentkezik:

– Nyitásként rögtön két programot is kínálunk az érdeklődőknek.  Január 10-én, szerdán, Horváth Zsolt (Orak Milsen) lesz ismét a könyvtár vendége, aki Távoli tájakon című novellás kötetét mutatja majd be Ujvári Csilla a könyv lektora segítségével. 17 órakor kezdődik majd a rendezvény. Aztán pénteken, január 12-én a baracsi színjátszó kör előadásában láthatjuk ennek a novellás kötetnek az egyik novelláját  Tanítóra címmel. A játékmester szintén Ujvári Csilla lesz.  Ami nagyon fontos, hogy az előadás ingyenes lesz, de regisztrációhoz kötött. Nálam lehet jelentkezni, illetve a konyvtá[email protected] e-mail címen. Emellett fontos megjegyezni, hogy  lehet majd támogatni a tehetséges csapatot adománnyal. Kétszer 45 perces lesz az előadás és 17.30-kor kezdődik majd – mondta Tábi­né Nyúl Gabriella, majd a továbbiakkal kapcsolatban hozzátette:  – Visszatérnek a versbarátok is, szinte minden hónapban egy-egy téma köré fonva a verseket; valamint van a versbarát körnek egy tagja, aki egy kötetben jelentette meg a verseit most decemberben. Neki is lesz majd egy önálló estje, ahol a verseiből fogunk szemezgetni. De hogy ki az, az egyelőre legyen meglepetés! – fűzte hozzá.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában