Új kezdeményezés Székesfehérváron

2024.01.16. 16:30

Csütörtökön TEadélután, ahol TE vagy a középpontban

Nem véletlenül emelték ki a rendezvény nevében a TE szót, ugyanis ennek a délutánnak, ami harmadszor kerül megrendezésre csütörtökön Székesfehérváron – első alkalommal a Gazdaság Házában - az ember, illetve az egészség, a szépség és mindezek megőrzése áll a középpontjában.

Borsányi Bea

A TEadélután nem vásár, inkább lehetőség a termékek és szolgáltatások megismerésére, a jó gyakorlatok cseréjére

Fotó: Madi Viktoria

- A szépségápolás és egészségmegőrzés, mint központi téma a munkámból kifolyólag jött, így az első alkalommal kifejezetten olyan vállalkozókat és szakembereket hívtam meg a rendezvényre, akik ebben a témában dolgoznak és akik azon túl, hogy egymással is beszélgethettek, a vendégként érdeklődőknek hasznos tanácsokkal szolgálhattak, így közvetítve a jelszavunkat: különleges vagy! Novemberben aztán a közelgő karácsonyra való tekintettel olyan vállalkozókat is meghívtunk, akik egyedi, különleges termékekkel foglalkoznak vagy ilyen szolgáltatásokat nyújtanak a már említett jelszó jegyében – mesélte a kezdetekről Novekné Korán Gabriella, az ötlet gazdája, aki azt is hozzátette, a kezdeményezést az iparkamara is támogatja. 

A héten csütörtökön, január 18-án rendezik a harmadik TEadélutánt és ezúttal már a vármegye más településeiről is érkeznek mikrovállalkozások, akik bemutatják azokat a szépségápolási, egészségmegőrző termékeket vagy szolgáltatásokat, amikkel foglalkoznak. – Az egészségnek számos összetevője van a bőrápolástól kezdve a mozgáson át a lelki egyensúlyig bezárólag. Utóbbi talán a legkevésbé kézzelfogható, megteremtésében sok minden szerepet játszhat, így például egy szép ékszer, vagy valamilyen különleges dísztárgy is. Ezért lesz közöttünk többek között ékszerkészítő és asztalos is. A Teadélutánok elsősorban nem „vásárok”, inkább lehetőség arra, hogy a résztvevők - legyen szó vállalkozókról, vagy vendégként érkezőkről –  kellemes légkörben új emberekkel, új lehetőségekkel, új termékekkel találkozzanak, beszélgessenek, ötleteket cseréljenek, kapcsolatokat építsenek – magyarázta Novekné.

A mintegy kétórás program 17 órakor kezdődik és várhatóan 13 vállalkozó vesz rajta részt. És ha már Teadélután, természetesen tea is lesz! Aki szeretne elmenni, attól előzetes regisztrációt kérnek, amit a [email protected] e-mail címen várnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában