Gyönyörű téli képek

2023.12.26. 20:00

Ilyen is volt - fehérbe borult Vál (galériával!)

Bár sokáig úgy tűnt és a meteorológusok előrejelzése vagy inkább jóslata sem ígért sok jót, a csoda mégis utat tört magának és hó formájában megérkezett. Idén, ha csak ideig-óráig is, de a fehér karácsony nem csak mese maradt.

Kecskés Zoltán

A szőlőtőkék ölelésében magasodó Szeretet-szobor is fehérbe borult.

Fotó: Fiskus Olga

Ugyan, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is illant, de amíg itt volt, addig felejthetetlen pillanatokat okozott. Visszahozta gyerekkorunk hóban gazdag ünnepi időszakát. A háromgyerekes váli anyuka, a fotósként dolgozó Fiskus Olga jóvoltából pedig dokumentálásra is került ez a csoda. A település különböző részeit fehér hótakaró borította, néhol dugta ki csak a fejét a hó alól egy-egy kis fűszál.

– Az újratervezés jegyében inkább kint töltöttük a 23-i egy részét, mert valahogy éreztük, hogy itt most nem lehet halogatni a sétálást. Természetesen született egy Ödönkénk is termetes pocakkal és répaorral, de sajnos már csak a fotókon terpeszkedik. A mű készítőjét is megörökítettük természetesen – olvasható a bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában