Sikerre született!

2023.12.18. 12:00

A Másnap FC nyerte a kálozi kocsmakvízt

A minap véget ért a kocsmakvíz első évada Kálozon, ahol az is kiderült, mely csapat nyerte a bajnokságot. A cím rangját jól mutatja, hogy összesen 12 forduló alapján hirdettek végeredményt.

Kecskés Zoltán

izgalmakban az utolsó fordulóban sem volt hiány.

Fotó: Karácsony András

Karácsony András, a kálozi faluház közművelődési szakembere az öröm és a hála hangját ütötte meg a rendezvény kapcsán. A FEOL-nak elárulta, hogy egy szigetmonostori ötletből táplálkozva született meg a kálozi kocsmakvíz, amely minden előzetes várakozást felülmúlt. Kiemelte, gyakorlatilag mind a 12 forduló telt házzal zajlott, és mindezalatt 600-nál is több kérdésre kellett választ adniuk a csapatoknak különböző témákban. Kiemelte azt is, hogy a kocsmakvíz sikerét jól mutatja, hogy az esemény pillanatok alatt belopta magát az itt élők szívébe, sőt még a település elszármazottjai is visszatértek, hogy játszanak egy jót! Így nem is lehet kérdés, jövőre jön a folytatás!

Ami pedig végeredményét illeti: a bajnoki címet a Másnap FC vihette haza az Ezüst tanya és a harmadik Észbontók csapata előtt. 

A Másnap FC vihette haza a kálozi kocsmakvíz bajnoki címét.
Fotó: Karácsony András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában