Áldott karácsony adventje

2023.12.11. 16:00

A fehérvári Hétvezér est vendége: Bobory Zoltán költő

A Fejér Szövetség 621. Hétvezér estjén Bobory Zoltán költő Áldott karácsony adventje címmel tart előadást december 12-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Bobory Zoltán költő, a Vörösmarty Társaság elnöke

Fotó: FMH-archív (Nagy Norbert)

– Lassan hagyománnyá válhat, hogy advent derekán Bobory Zoltán költő, a Vörösmarty Társaság elnöke irodalmi estjével zárjuk az évet. Nem lesz ez most sem másként – mondta lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke.

– Nos, továbbra is költői, szívünkben-lelkünkben féltve őrzött gyermeki várakozással telve köszönünk el újra egymástól, a Királykút Emlékházba kedd esténként ellátogató közösségünk tagjaitól egy rövid időre. Azaz karácsonyra, az év legbensőségesebb ünnepére készülve, hogy aztán hagyományainkhoz híven újra, mint minden évben, új évi Hungarikum-koncerttel folytassuk ott, ahol kis időre megszakítottuk a Hétvezér estek a nyár közepétől nyár közepéig tartó 15. évadját – tette hozzá Boór Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában