Sikerre született

2023.11.11. 12:00

Újra jön a Kavalkád: parketten a megyei táncosok

November 18-án rendezik meg immár 13. alkalommal a Sárbogárdi Tánckavalkád elnevezésű eseményt, ahol Fejér megye kitűnő tánccsoportjai és táncosai mutathatják meg hihetetlen előadásiakat az érdeklődők számára.

Kecskés Zoltán

13. alkalommal is jön a Sárbogárdi Tánckavalkád.

Fotó: Radnai Zoltán

– Nagy örömünkre szolgál, hogy évről évre telt házas a rendezvényünk, amire óriási az érdeklődés – kezdte beszélgetésünket Szőke Fanni és Radnai Zoltán táncművész, a bogárdi esemény szervezői, majd így folytatták: – Idén is gőzerővel készültek a tánciskolák, hogy elkápráztassák a nagyérdemű közönséget. Számos meglepetés lesz az este folyamán, amit előre nem szeretnénk elárulni, de akik rendszeresen járnak a gálánkra már tudják, mindig vannak nagyszerű profi előadó művészeink is. Mindamellett meg kell említeni, hogy idén a hip-hop, a társastánc, a modern táncok mellett már a kortárs tánc is megjelenik – mondták.

Mint megtudtuk, a nagyszámú érdeklődésre való tekintettel ismét, aki nem fér be a színházterembe azok részére kivetítőről is közvetítik a szervezők az eseményeket: – Tervben van, ha idén is elképesztő nézettségünk lesz, ami számunkra nem kétséges, hogy jövőre dupla előadást tartunk, de ezek még csak tervek, elképzelések. Természetesen próbáljuk úgy rendezni a dolgokat, hogy mindenki jól érezze magát, de csak 400-an férnek be az előadásra és a tapasztalatok szerint ennél többre van igény. Mi már izgatottan várjuk a vendégekkel együtt a Sárbogárdi Tánckavalkádot. Az igényes szórakozás garantált! – zárták gondolataikat as szervezők!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában