Közeleg az ünnep

2023.11.18. 16:00

Beteltek a helyek az SZKKK közös adventi koszorú készítésére

Decemberhez közeledve egyre inkább tombol az emberekben a karácsonyi láz, ami nem is csoda, hiszen jó néhány üzletben gyakorlatilag már október vége óta beszerezhetők a karácsonyi dekorációk.

Déri Brenda

Forrás: Pixabay

A karácsonyi előkészületeknek és az ehhez kapcsolódó programoknak igyekszik eleget tenni a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ is, akik november 24-én a Kisfaludi Közösségi Házban adventi koszorút készítenek az érdeklődőkkel. Mint felhívásukban is írják az ingyenes program 17 órától kezdődik, de a helyek már most beteltek. 
A foglalkozás regisztrációhoz kötött volt, de olyannyira sokat jelentkeztek, hogy idő előtt betelt, így a szervezők már nem tudnak új regisztrálókat fogadni. 

Azok, akik ezúttal lemaradtak ne csüggedjenek, hiszen az SZKKK további karácsonyi programokkal is készül még, ilyen például egy korábbi cikkünkben említett mézeskalács házikó építés. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában