Lerágták a körmüket

2023.11.17. 10:30

Az alapi gólörömöt még Fehérváron is hallották!

Ugyan sok futballrajongónak a legkényelmesebb otthonról szurkolni, és elemezni a csapatok játékát, de azért valljuk be, egy jó focimeccset azért mégiscsak társaságban lehet igazán élvezni. Így tettek néhányan Alapon is, akik az Arany János Művelődési Házban gyűltek össze a polgármester hívására a sorsdöntő mérkőzésre!

Kecskés Zoltán

Kivetítőn szurkoltak az alapiak.

Forrás: Szurkoló

Már percekkel az esti hat órási kezdő sípszó előtt megérkeztek a labdarúgó-barátok, hogy a válogatottat buzdítva, 12. játékosként zsinórban harmadszorra kiharcolják a kontinensviadalt. Mint utólag kiderült, erre szükség is volt, ugyanis drámai végjáték végén egy bolgár öngóllal sikerült a kijutás. A legtöbben magyar mezben, sálban érkeztek a közös meccsnézésre, köztük Szalai János Milán polgármester is, aki ezúttal szervezésben jeleskedett. Mint mondta, szó szerint lerágta mind a tíz körmét a 90 perc alatt:

Magyar mezben a csodára várva és megérkezett! Kint vagyunk az Eb-n!
Forrás: Szurkoló

– Természetesen nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült, de azért valljuk be, hogy ez a gyenge játék mindenkit meglepett, hogy a utolsó helyezett bolgárok ellen ilyen játékkal álltunk ki. De ahogy szokták mondani, a sikert nem kell megmagyarázni! A mindent eldöntő találatnál óriási ordítás, repültek a szotyizacskók és az italok is! – mondta a FEOL-nak a polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában