Micsoda hangulat, csodálatos összefogás

2023.10.24. 19:00

Közel félmilliót gyűjtöttek a kislángiak

Sikeres hétvégét zártak a település lakói. Volt itt minden: klipforgatás, szüreti felvonulás és jótékonysági bál, melynek bevételéből a helyi táncosokból álló Sweet Dreams Tánc-Sport Egyesületet támogathatták a mulatozók. Utánajártunk...

Kecskés Zoltán

Sokan szeretik a kislángi és mátyásdombi táncosokból álló egyesületet.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Ahogy arról már beszámoltunk, az esti bálban is folytatódott a délelőtt tapasztalt fergeteges hangulat, ahol a nap főszereplői Dudar Feri és a táncoslányok, a helyiek nagy örömére előadták  a „Szüreti mulatós!" című dalt is, ami már most slágerré vált a faluban. Emellett számtalan értékes tombolanyeremény, többek között családi belépők, ajándékutalványok és klímabeszerelésre beváltható vouchert nyerhettek a legszerencsésebbek. Mint azt a szervezőktől megtudtuk, közel félmillió forintot, 470 ezret gyűjtöttek a Horváth Karolina tánctanárnő által vezetett táncegyesület javára, amiből az egyesület eszközeinek beszerzésére, fellépő ruhák pótlására fordítanak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában