Feol podcast

2023.10.12. 17:00

Kegyetlen gyilkosság, súlyos börtön, majd megtérés – megdöbbentő vallomás a FEOL Podcastjában

Tihanyi Tamás

Greskó Zsolt súlyos bűnt követett el, amelynek nem lehetett más következménye, csak egy hosszú börtönbüntetés. Hogyan jutott odáig, hogy elvegye egy másik ember életét, majd miért döntött úgy, hogy elmondja a történetét?

Fotó: Tihanyi Tamás

Különös kegyetlenséggel, előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt ítélték el Greskó Zsoltot: annak idején foglalkozott a hírrel a média. A bíróság az akkor fiatal felnőttnek számító férfi szabadságvesztését 2002-ben súlyosbította életfogytiglanra azzal, hogy leghamarabb tizenöt év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra. Ha egy évvel idősebb a gyilkosság napján, talán soha nem engedik ki a rácsok mögül. Azt a tizenöt évet leülte az utolsó napig, de szabadulása napján már egy másik ember hagyta el a büntetés-végrehajtási intézetet. A FEOL Podcastjában őszintén beszél korai éveiről, majd az alvilágról, amelynek igazi nehézfiúként tagja lett, a súlyos bűnről, amelynek elkövetője volt, de arról is, hogy kilenc év után miként tért meg a börtönben és lett hirdetője Isten evangéliumának. Hallgassa meg a történetet, amely annak bizonysága, hogy a legmélyebb sötétségben is meg lehet látni a fényt, egy végképp elveszettnek látszó, bűnös élet is magában hordozza az újjászületés reményét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában