Aktív kikapcsolódás a szabadban

2023.09.15. 09:00

Középpontban az egészség – nordic walking foglalkozás indul Seregélyesen

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében díjmentes nordic walking foglalkozások indulnak Seregélyesen. Az első alkalom szeptember 17-én, vasárnap lesz.

Héjj Vivien

Forrás: Pixabay

A szervezők 10-15 fős csoportokban, csoportonként körülbelül 3 órás időtartamban, szervezett formában bonyolítják le a díjmentes oktatást. Minden csoportot oktató vezet. A foglalkozásokon minden résztvevő a saját felelősségére vehet részt, ezért egészségügyi probléma esetén javasolt a háziorvosi vagy szakorvosi konzultáció.

A foglalkozásokra kényelmes sportruházat, az időjárásnak megfelelő réteges öltözet és megfelelő cipő ajánlott. Az első alkalom szeptember 17-én, vasárnap lesz, majd ezt követően minden hónap harmadik vasárnapján várják a sportolni vágyókat a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI előtti gyülekezési helyen 13:45 órakor.

A gyalogláshoz szükséges nordic walking botokat a szervezők ingyenesen biztosítják minden résztvevőnek. Viharos időjárás vagy eső esetén a foglalkozás elmarad. A további részletekről Karkóné Lukácsy Marianna oktató ad tájékoztatást a 30/286-2207-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában