Nemes célt szolgál

2023.09.26. 17:00

Jótékonysági focimeccs a görög árvízkárosultakért

A beloianniszi sportegyesület kezdeményezésére jótékonysági mérkőzést szerveznek a településen a görögországi árvíz károsultjainak megsegítésére.

Héjj Vivien

A csütörtöki mérkőzés jótékony célt szolgál

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A PAOK Beloiannisz Sport Egyesület elnökségének kezdeményezése rövid időn belül célt ért: Beloiannisz önkormányzata és a görög nemzetiségi szószóló is támogatja a nemes célt szolgáló ötletet.

A Beloiannisz all stars focicsapat jótékonysági mérkőzést szervez a görögországi árvízkárosultak megsegítésére. Az ellenfél a Szent István Sportegyesület csapata lesz, mely több FTC legendával kiegészül. Pályára lép mások mellett Szokolai László, Mucha József, Détári Lajos, Rab Tibor, Ebedli Zoltán, Nyilasi Tibor fiai és Kincses Sándor.

A szeptember 28-án, csütörtökön 17 órakor kezdődő mérkőzésre belépőjegy ezer forintért váltható, valamint a helyszínen – a beloianniszi sportpályán – egy támogatói dobozt is elhelyeznek a szervezők. A befolyt összeg teljes egészében a károsultak megsegítését szolgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában