Túra “Levendulásan”

2023.09.07. 21:00

Egy vasárnapi kirándulás, amit nem szabad kihagyni

Ne hagyja ki az őszi szezon egyik legszebb kirándulását! A Levendula Természetjáró Egyesület egy különleges, levendulás túrát szervez szeptember 17-én, vasárnap.

Hajdú Marianna

Az ősz nem csak a levélhullás és az esős időjárás időszaka, hanem a természet ekkor az egyik legszebb arcát is megmutatja. A Levendula Természetjáró Egyesület ezért meghív mindenkit egy csodálatos levendulás kirándulásra, szeptember 17-én, vasárnap.

A túra 14:00 órakor indul a Csóri Petőfi Sándor Művelődési Ház elől.

A kirándulás során a piros jelzésű Hadi úton haladnak egészen a Vöröskő kilátópontig. Az útvonal hossza kb. 5-6 kilométer, ami tökéletes lehetőség mind a kezdő, mind a gyakorlott túrázók számára.

A túra szervezői kérik, hogy mindenki hozzon magával ivóvizet, hiszen a túra során nem lesz lehetőség frissítő beszerzésére. Ezen felül ajánlják, hogy kényelmes, túrázáshoz alkalmas cipőt válasszanak.

Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről, hogy megismerje a természet szépségeit és feltöltődjön a friss, őszi levegőben, mindezt “Levendulás” környezetben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában