FEMECE klubnap

2023.09.28. 19:30

Egészséges köretek cukorbetegeknek - előadás az Öreghegyi Művelődési Házban

Ezúttal az egészséges köretek kerültek a középpontba a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete klubfoglalkozásán. A szeptemberi összejövetelen Balsay Miklós főorvos tartott előadást a résztvevőknek.

Feol.hu

Fotó: Nagyvári Antal / ÖKK

Szeptemberben is megtartotta szokásos havi összejövetelét a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete (FEMECE) az Öreghegyi Művelődési Házban. A napindító téma ezúttal az egészséges köretek készítése volt. Több egyesületi tag is hozott kóstolót az általa készített zöldséges köretekből. Pesti Nóra dietetikus előadásában a hallgatóság megismerhette melyek az ajánlott, illetve kevésbé ajánlott konyhakerti zöldségeink, növényeink, és hogyan kell azokat beépíteni az étrendbe. - olvasható az ÖKK közleményében.

Ezt követően dr. Balsay Miklós főorvos tartott előadást a cukorbetegség gyógyításának legújabb fejleményeiről. Ahogy az egyesületi tagok elmondták: az ismert szakembert örömmel hallgatták, sok hasznos ismeretet szereztek tőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában