Hétvezér est

2023.09.18. 17:00

Bernád Ilona népi egészségkultúránkról tart előadást Fehérváron

V. Varga József

A Fejér Szövetség 610. Hétvezér estjén Bernád Ilona szülésznő Népi egészségkultúránk alkalmazása (A természetes születés hatása családjainkra, nemzetünkre, immunitásunkra) címmel tart előadást szeptember 19-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban. Bernád Ilona szülésznő, néprajzos szakíró, természetgyógyász, magyar holisztikus módszereket használó szakember anyaként és nagyanyaként gyakorolja hivatását. – A népi orvoslást a családból tanulta, és fiatal szülésznőként hamar felismerte, hogy sokezer éves tapasztalatainkat nem alkalmazzuk sem a gyógyításban, sem a gyermekeink könnyebb, komplikációmentesebb világrajövetelében, a baba anyához és ezáltal a nemzethez való kötődésének megsegítésére – mondta el lapunknak Sajó Mária, a Fejér Szövetség ügyvivője és Boór Ferenc, a szövetség szóvivője. – Néprajzot, természetgyógyászatot, hagyományos orvoslást tanult, majd elindult azon az úton, amely során a teljes Kárpát-hazában és Moldvában összegyűjtötte az egész embert szemlélő (holisztikus) népi gyógyászatot, a magyar szellemiségű, lelkiségű bábaságunkat, melyet harminc éve folyamatosan közzé tesz, és igyekszik megtanítani a fiataloknak, középkorúaknak.

Fotó: Székely Hírmondó

A Fejér Szövetség 610. Hétvezér estjén Bernád Ilona szülésznő Népi egészségkultúránk alkalmazása (A természetes születés hatása családjainkra, nemzetünkre, immunitásunkra) címmel tart előadást szeptember 19-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

Bernád Ilona szülésznő, néprajzos szakíró, természetgyógyász, magyar holisztikus módszereket használó szakember anyaként és nagyanyaként gyakorolja hivatását.

– A népi orvoslást a családból tanulta, és fiatal szülésznőként hamar felismerte, hogy sokezer éves tapasztalatainkat nem alkalmazzuk sem a gyógyításban, sem a gyermekeink könnyebb, komplikációmentesebb világrajövetelében, a baba anyához és ezáltal a nemzethez való kötődésének megsegítésére – mondta el lapunknak Sajó Mária, a Fejér Szövetség ügyvivője és Boór Ferenc, a szövetség szóvivője. – Néprajzot, természetgyógyászatot, hagyományos orvoslást tanult, majd elindult azon az úton, amely során a teljes Kárpát-hazában és Moldvában összegyűjtötte az egész embert szemlélő (holisztikus) népi gyógyászatot, a magyar szellemiségű, lelkiségű bábaságunkat, melyet harminc éve folyamatosan közzé tesz, és igyekszik megtanítani a fiataloknak, középkorúaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában