Elő a sportcipőt!

2023.08.21. 19:00

Megnyitotta kapuit a szabadegyházi futópálya

Augusztus második felétől használatba vehetik a helyiek Szabadegyháza új futópályáját. Az önkormányzat az általános szabályok betartására hívja fel a használók figyelmét.

Héjj Vivien

Szeptember 16-án, szombaton állhatnak rajthoz a verseny résztvevői

Forrás: pexels.com

Legyen szó hobbi futásról vagy rendszeres testmozgásról, minderre immáron egy új futókör ad lehetőséget a szabadegyháziaknak. A pályát augusztus 18. óta használhatják a helyiek, a terület nyitvatartási ideje: április 1. és október 31. között 16-20 óráig, november 1. és március 31. között 16-19 óráig.

Az önkormányzat arra kéri a használókat, a sportolás idején mindenki tartsa be a vonatkozó általános szabályokat. A futópályán utcai, stoplis és sáros cipő használata tilos. A pályát csak 12 éven felüliek használhatják, kizárólag kocogásra és futásra. Járművet – kerékpár, roller, kismotor –, valamint üveget, törékeny tárgyat, szúró- és vágóeszközt, háziállatot, élelmiszert bevinni tilos. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező kárt minden esetben az okozónak kell megtéríteni.

– Kérjük, hogy a sportfelület állagának megőrzése és a zökkenőmentes használat érdekében tartsák be a szabályokat – hangsúlyozza az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában